the-times-12-09-2014-The miracle factory-EMOST-web

A Csoda-gyár

A spontán gyógyulás rekorderei, tíz év távlatából.

Az Európai Unió halál okokra vonatkozó statisztikája szerint az idegrendszeri eredetű betegségek a leggyakoribb halálozási okok a régióban. A krónikus stressz, szorongás, alvászavar és más neurológiai eredetű betegségben szenvedők száma az Európai Unióban mintegy 160 millió főre tehető.

A szorongás és következményei, a szívbetegségek, cukorbetegség, emésztési rendellenességek, agyvérzés, társadalmi szempontból pedig a félelem, családi erőszak, válás, munkaképtelenség, droghasználat, és öngyilkosság mind-mind az idegrendszeri túlterheltséghez tartoznak. Mivel ez a pszichés állapot kihat a beteg személyes kapcsolataira, jelentős terhet jelent a környezetében élők számára is. A kockázat a társadalomban így egyre nő, ezért meg kell állítani az idegkimerültség terjedését, új módszereket kell találni az exkalálódó kockázat csökkentésére! A bioelektrokémia talán új út az orvostudományban.

Egy magyar- és nemzetközi kutatókból és mérnökökből álló team az alvás fiziológiai folyamatát vette alapul egy merőben új módszer megalkotásában…, folyt: The-Budapest-Times-12-09-2014-A Csodagyár-EMOST (PDF)

.

.

.

.

DIPLOMATIC MAGAZINE 2020 Attila Dr ERDOFI-SZABO PhD interviewDIPLOMATA c magazin, 2020 június
DIPLOMATIC MAGAZINE 2020 Attila Dr ERDOFI-SZABO PhD interview (PDF,850 KB)

A Biológiai Intelligencia növelése elérhető

Interjú Dr. Erdőfi-Szabó Attila biofizikus-kutatóval, az EMOST-módszer atyjával

 

“Doktor úr, 20 éve egy teljesen új gyógyeljárással jelentkezett: gyógyszerek nélkül, kockázatmentesen, önmagától nyeri vissza egészségét az alany egy készülék segítségével, amely az emberi szervezet saját genetikai szabályzóit hozza csúcsformába. Hogyan kezdődött ez a nagyszerű sikertörténet?

– Gazdasági újságíró, médiamarketing, filmproducer, tévés, bankár és közgazdász múlttal indultam. De Svájcban fordulat történt, ahol a Páneurópa Unió megbízásából gazdasági tanulmányt készítettem Magyarországról, és ott találkoztam a mai gép ősével, amelynek ígéretes, ám kihasználatlan volt a potenciálja. Alaposan megismerve a technológiát az eredeti tulajdonos hozzájárulásával és egy mérnökgárdával elkészítettem a saját verziómat, amivel elkezdődött a munka és a rohamos fejlődés. Menet közben gyártattam és értékesítettem a gépet már a saját tudásommal, saját használati protokollokkal BioLabor néven. Pár év alatt 270 fős független nemzetközi hálózat épült ki, mára 500 ezer elégedett kliensünk van. Nyolc éve új nevet adtunk a technológiának: EMOST – Electro Magnetic Own Signal Treatment, amelynek jelenleg már a 9. generációját használjuk az egységesített kezelések során.

Mi a kezelési elv lényege?

– Az emberi szervezet akadémiai orvoslás szerinti elektromos, elektromágneses saját, élő jeleit, ún. biomarkereit képesek vagyunk érzékelni, és ezeken bizonyos változtatásokat végrehajtatni önmagával a szervezettel. 2020-ban már ott tartunk, hogy a genetikai térképünk újraolvastatásával akár korábbi, öröklött betegségeink megjelenését is ki tudjuk cserélni ugyanezen a genetikai térképen, a másik szülői ág tehermentes szabályzásával. Például, ha anyai ágon cukorbetegség, emésztőrendszeri vagy keringési rendellenesség öröklődik, és ez jelentkezik, akkor jellemzően át tudjuk váltani a genetikai szabályzását az apai mintára, ahol az apai genomon nincs jelen az adott betegség. Úgy tűnik, genetikailag csúcsformába tudjuk hozni az illetőt, és ez a jövő!

Hogyan jött létre a készülék?

– 1967-ben orvosi Nobel-díjat kapott a zseniális finn tudós, Ragnar A. Granit, akinek halála után megjelent a teljes életműve: az emberi szervezet elektromos és elektromágneses információs rendszerének tudományos leírása. Ennek alapján különböző társkutatásokat végeztünk, hogy megtudjuk, mi a biológiai háttere, és ezt integráltuk az akkori eszközbe. A piac 90 százalékban diagnosztikai készülékek gyártása felé indult el, és nem foglalkoztak azzal, hogy a probléma felfedezése után vajon mi adja majd a kezelést és a gyógyulást? Bár ismeretlen volt az út, mi mégis a terápiás készülékek létrehozását választottuk. Készülékünk ma már kettős képességgel rendelkezik: érzékel, és végrehajtja a kezeléseket is. Megtanítottuk gondolkodni az eszközt, majd alkalmazkodni az alanyhoz. Így nem kell Nobel-díjasnak lenni ahhoz, hogy használjuk. Sokat tanultam, kutattam, kiemelkedő tanárom és mentorom prof. mag. dr. Szedlák-Vadócz Valéria a mai napig mellettem áll. Hatalmas energiával és nyitottsággal szívtam magamba a tudást, szerte a világon: Ausztriában, Németországban, Brazíliában, Kolumbiában, Kazahsztánban, Mongóliában, Indiában pedig a védikus orvoslást. Kiváló magyar agykutatótól is tanultam, illetve a kóser és a halal előírásoktól az európai akadémiai orvoslás különböző módszeréig igyekszem mindezeket ötvözni és tudományosan publikálva továbbadni. Ezt a komplex háttértudást használom egy-egy saját kezelési programhoz is.

Milyen betegségekkel fordulnak önökhöz leggyakrabban?

– Magyarországon: szorongás, depresszió, félelem és ezek következményei, egészen a gyomorgörcsig, alvászavarig. Latin területen: életkedv, libidó, esetenként gerincbetegségek, emésztőrendszeri betegségek. Skandináv országok és német területen: idegrendszeri betegségek, Parkinson-kór, szklerózis multiplex. Balkán régióban: emésztőrendszeri problémák, szív- és légzőszervi panaszok.

Az EMOST 9. generációja már gondolkodik…

– A tavaly befejezett vezérlőrendszerünk gondolkodásra készteti a készüléket. Működésében abszolút alkalmazkodik az alanyhoz, és csak annyit segít, ami az alany gyógyulásához éppen akkor elégséges. Egy perc vagy egy óra múlva a készülék már a gyógyultabb állapothoz alkalmazkodik. Ez a saját jeles feedback-technológia személyre szabottan kezel, elkerülve a gyógyszereknél gyakran előforduló alul- vagy túladagolást. Már 20 éve ilyen technológiával dolgozunk. Ez lehetővé teszi, hogy kismamákon magzati szintű kezeléseket hajtsunk végre kockázatmentesen, illetve pacemaker vagy agyi implantátum mellett is alkalmazhatjuk a technológiát.

Hány országban van jelen az EMOST?

– 22 országban vagyunk jelen, néhol 1-2 készülékkel, máshol nagyobb számban, 19-20 készülékünk dolgozik például Kolumbia legnagyobb egészségügyi ellátórendszerében. Előadásokat szoktam tartani a Semmelweis Egyetem biofizika tanszékén alkalmazott biofizika témakörben az orvostanhallgatóknak. A Debreceni Egyetem is nyitott az újra, és tisztelni kell minden orvosi célú egyetemi kurzust, mert ezek meghatározóak a további orvosgenerációkra. Tíz évvel ezelőtt jelentős változás volt az oktatásban, de sajnos a napi orvosi gyakorlatban még legalább 10 év, mire az új kollégák megjelennek, és egy új korszak valóban elindul.

Mi jelenti önnek a legnagyobb kihívást?

– A betegségre megtalálni az öngyógyító megoldást. Sikerült teammunkával összeállítani az autizmus, mint a világ egyik legszörnyűbb betegségének kezelési protokollját. Magyarországon több száz autista gyermeknél használjuk a módszert és 8-10 (egyórás) kezeléssel jelentős változásokat lehet elérni. Technológiánkkal új fogalom született: a Biológiai Intelligencia (BQ). Ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk maximalizálni a saját képességeinket, a velünk született genetikai adottságainkat a lehető legjobban kihasználni. Tehát külső beavatkozás nélkül helyreállítani az egészségünket. A gyógyszerészetről mindenki azt hiszi, hogy egy mumus. A 20 év alatt én egyetlen gyógyszercégtől sem kaptam támadást. De elhívtak szakmai konzíliumokra, ahol a technológia bemutatásával tudtam olyan újdonságokat adni ennek a körnek, ami a gyógyszercégek közötti konkurencia helyett új fejlődési irányokat mutat. Hihetetlen, de ma a gyógyszercégek a gyógyulásban érdekeltek, és nyitottak az új technológiára. Ma már nagyobb üzlet az egészség, mint a betegség. Három évvel ezelőtt megváltozott a közigazgatási törvény és a felelősséget levette az orvosokról, újradefiniálták a gyógyszer fogalmát: a gyógyszer nem meggyógyít, hanem hatóanyaggal kompenzál. Itt jön a technológiánk legnagyobb előnye, hogy a szervezet függetlenségét segíti megtartani, és csak azokat a mikro-pontokat kell később külső hatóanyagokkal támogatni, amelyre a szervezet nem képes. Az egészség menedzselési folyamatának lépései: 1. megismerni a betegség kialakulásának okát, az odáig vezető utat (a tényezőket), 2. addig dolgozni rajta, amíg minden egyes tényezőn tudunk változtatni, 3. ha megvan a megoldás, olyan technológiát – célszerszámot – kialakítani, hogy a készülék képes legyen végigvinni a megoldást, és azt a szervezet önmaga fejlesztésével végrehajtsa.

Hogyan zajlik a kezelés?

– Miután a gép teljesen önálló gondolkodású, nem igényli az orvosi alkalmazást, de előny, ha orvos felügyeli a komplex folyamatokat. Egy 130-140 kérdésből álló kérdőíven az alany bejelöli a panaszait, majd összetett vizsgálatot végzünk, ha nincsenek leletek. Ebből a gép már képes az 50-60 perces kezeléseket hatékonyan végrehajtani. Saját, egyszerűsített géppel otthon is lehet kezelést végezni, már annyira automatizált. Közel 7000 saját ügyfelem van, ebből mintegy 2000 gyermek. Fantasztikus siker, amikor először szólal meg egy agyvérzéses gyermek, amikor első lépéseit teszi meg egy izomsorvadásos gyerek, amikor életben marad egy extrém koraszülött. 20 éve díjmentesen kezeljük a 10 év alatti gyermekeket a hazai és nemzetközi hálózatban. Ha ezek a gyerekek veleszületett betegségekből vagy hajlamokból meggyógyulnak, akkor az ő gyerekeik már jellemzően nem öröklik a kockázatokat, amik a következő generációt érintenék, és ez csodálatos távlat.

Mi jön a 9. generáció után?

– Elértünk oda, hogy a gép önálló, akár egy gyerek is tudja magát kezelni vele. Nyilván először az elit fogja használni vagy megvásárolni magának a készülékünket. Szanatóriumok nyílnak, ahol a módszerünkkel egy hónap alatt genetikai csúcsformába hozzák az alanyokat. A következő 10 évben lesz, ahol bevezetik az alapellátásba a módszer használatát, mert ott az a hosszú távú cél, hogy az állampolgárok egészségesek legyenek.

Mit üzen az embereknek?

– Jó időszak jön. Előbb-utóbb háttérbe fog szorulni az anyagi javak extrém felhalmozása, mert az ember felismeri, hogy a vagyon nem sokat ér, ha nem tud nyugodtan aludni, ha feszült, ha a vagyon mellett egyszer csak kiderül, hogy halálos beteg… Mi hozzá tudunk járulni a jó életminőséghez. Az elmúlt 40 év a határtalan tudásról szólt, a következő ciklus a letisztuló érzésekről kell, hogy szóljon.

Popper Anna”

 

.


MTI-Országos Sajtószolgálat: Magyar orvosi módszer lehet a világűrben – EMOST

PDF: MTI Országos Sajtószolgálat-Magyar orvosi módszer lehet a világűrben- EMOST (705)

(MTI – Magyar Távirati Iroda – Hungarian National News Service, 2012).

astronauts-living

.

.

.

.

..

.

..

 

pubmed
EMOST a PUBMED-ben

Az orvostudomány legbefolyásosabb gyűjteménye az új orvosi módszerek, tudományos kutatások, és eredmények szigorúan ellenőrzött rendszerében.

.

jazzy-radio11-300x166.

..

.

.

.

A tudat, és természete c. riport

dr. H. Varga Mariann és Dr. Erdőfi-Szabó Attila
.
.

“Hol áll most az orvostudomány? -riport
dr. H. Varga Mariann és Dr. Erdőfi-Szabó Attila

.
.

Mi az az őssejt? c. riport
dr. H. Varga Mariann és Dr. Erdőfi-Szabó Attila

http://youtu.be/JT01bwwpnPQ
.
.

Egyszerűen a hormonokról c. riport
dr. H. Varga Mariann és Dr. Erdőfi-Szabó Attila

https://m.mixcloud.com/909jazzy/dr-jazzy-dr-erdőfi-szabó-attila/
.
.
.

Sofőrbetegség – Magyar kutatók feltárták a sofőrbetegségek okait…

A sofőrbetegségről íródott cikkünk hamar közkedvelt lett, mivel egy olyan mindennapos problémát világított meg, ami mára már a lakosság jelentős részét érintheti. A napi több órát autót használók száma jelentősen megnőtt, így nem csak a hivatásszerű sofőrök, tömegközlekedésben résztvevők és közúti szállítmányozó járművezetők, hanem az áruterítő termékmenedzserek és az üzletkötők is érintettek lehetnek. Több online újság hozta le az igen csak érdekes cikkünket, ami után az infó rádió készített egy hosszabb interjút a kutatócsoport vezetőjével. Bővebben a sofőrbetegségről.
A sajtó cikk letöltése: Feltárták a sofőrbetegségek okait (918)

.

Google találatok

Az infó rádió riportere Kálló Izabella készített az ügyvezető úrral egy telefonos riportot a sofőrbetegségek okairól, gyógyíthatóságáról, amit többszázezren hallgattak, és Ön is itt meghallgathat: Sofőrbetegségek Info Rádió ripiort (744)

 

Dr. Jazzy – Reflux betegség – riport

A Jazzy rádió hallható állandó műsor a Dr. Jazzy házigazdája, Dr. H.Varga Mariann invitálta egy hosszabb beszélgetésre Dr. Erdőfi-Szabó Attila ügyvezető urat a reflux betegséggel kapcsolatban. Az egyórás műsor alatt igen alaposan átbeszélték a betegség kialakulásának a lehetséges okait, illetve a beteg személy felelősségét, és rengeteg tanácsot is kaptak a hallgatók, hogy elkerülhessék a betegség kialakulását, vagy elősegíthessék a megszüntetését. Töltsék le, és hallgassák meg az érdekfeszítő beszélgető műsort a teljes terjedelmében. Dr.Jazzy Rádió reflux riport (830)

Dr. Jazzy – Szív és érrendszer – riport

Kisebb kihagyással újraindult a közkedvelt Dr.jazzy című műsor a Jazzy rádión és az a megtiszteltetés ért minket, hogy mi lehettünk az első meghívott vendégek. A műsor a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának biológiai folyamatairól és hasznos a mindennapokban könnyedén betartható tanácsok hangzottak el, amivel megelőzheti vagy legalábbis csökkentheti a szív és érrendszeri betegségek kockázatának a kialakulását. A műsor teljes terjedelmében letölthető innen: Dr.Jazzy - Szív és érrendszer riport - MP3 (732)


Klasszik rádió Duett c. műsor, riport: “Hol áll most az orvostudomány?”

Vasárnap délelőtt 10-től 12 óráig a Duett című műsorban dr. Háver Varga Mariann és Dr. Erdőfi-Szabó Attila beszélgetett az orvostudomány és biofizika új eredményeiről. A mintegy két órás interjú során érdekes és kényes kérdések is előkerültek, mint például nagytávolságról történő tudatbefolyásolás, genom, azonnali egészségügyi állapot információk beszerzése és továbbítása légtéren keresztül, és sok érdekesség, újdonság.
A rádió műsor beszélgetés része itt meghallgatható (MP3): http://www.klasszikradio.hu/archivum/item/189-duett-2013-03-10.html

.

Dr. Jazzy – Őssejt terápia jelene, jövője

jazzy-radio12014. 03.24-én 19h-20:30 között Dr. H. Varga Mariann vendége volt Dr. Erdőfi-Szabó Attila, és az őssejtekről folyt érdekes beszélgetés. Az őssejt kutatás ma a legnagyobb kutatási terület az élet meghosszabbítása, az öregedés gátlás, és a gyógyulási esélyek növelésének terén, ezért érdemes belehallgatni a műsorba. https://www.youtube.com/watch?v=JT01bwwpnPQ

.

FLP TV – 2014.09.09.

01-FLP TV-erdofi-sz-a-2.

dr. Mészáros Gabriella a mai adásban az úgynevezett “Saját jel terápiáról” beszélget vendégével. Ez a módszer alapvetően a lelki állapot javítására született, az optimizmust és a vitalitást támogatja. A hatvan perces, modern, fizioterápiás kezelés több napi alvás jótékony hatását helyettesíti…
A riport itt megtekinthető: http://flptv.hu/?p=11001

.

.

“Újraindítják az öngyógyítást!”

zem-mix-smTöbboldalas riport készült az EMOST™ – Saját Jel terápiáról a Zöld Energetika Magazinban Dr. Erdőfi-Szabó Attilával, amely az áprilisi számban olvasható. A magazin a ma legkorszerűbb technológiákat mutatja be, a gyógyítás, ökoszféra, és gazdaság különböző területein. A riporter dr. Szalkai Tamás volt. A cikk itt elolvasható:Zold-E-Magazin-EMOST-terápia-DrErdofi-SzaboAttila-2013-04 (615)

.

.

.

.

.

.

.

Hekus magazin 2013. májusi szám

hekus-magazin-EMOST-webPopper Anna készített interjút Dr. Erdőfi-Szabó Attilával, az igazságszolgáltatás és rendészeti szervek állományainak stresszéről, bizonyos egészségügyi kockázatokról. A cikkből kiderül, hogy a különleges bevetési egységek, továbbá rendőrök, bűnügyi helyszínelők, büntetés végrehajtók nap mint nap fokozott stressznek vannak kitéve, tragégiákat látnak, fegyveres eseményeket élnek meg, folyamatosan kockára teszik az életüket értünk. Mivel ők a társadalam védői, igyekezni kell, hogy a legjobb formában legyenek fizikailag és pszichésen. A szolgálat leteltével a különböző nehéz eseményeket fel kell dolgozzák, ezért az evvel való foglalkozás egyre inkább a figyelem középpontjába kerül. Hogy milyen összefüggések vannak, hogy miként lehet, lehetne enyhíteni, illetve milyen eredmények vannak, a cikkből kiderül, itt elolvasható (PDF) Hekus-magazin-2013-05-EMOST-hidegvérrel túlélni a stresszt cikk

.

.

TV2 – Mitől vagyunk olyan stresszesek, mi magyarok?

vuitytrtv2-naplo-logo2

.

.

.

.

Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől a TV2 egyik meghatározó műsora. Hétről-hétre milliókat ültet a képernyők elé, vitás társadalmi ügyek esetén sokszor véleményformáló erő és igazodási pont. A Naplót a TV2 legtapasztaltabb riporterei készítik.
Stressz a Naplóban – vasárnap 19:00 (2013.06.02)
Amikor a munkahely nem a munkáról, hanem a stresszről szól. Aggodalom, gyomorgörcs, komolyabb tünetek – Mitől vagyunk olyan stresszesek, mi magyarok? (válaszol Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D. D.Sc., riporter Faix Csaba)
A TV adás itt megtekinthető: http://tv2.hu/musoraink/naplo/128560_naplo_-_2013.06.02._-_1._resz.html

.

Frontérzékenység – kettős fronthatás!

Az RTL Klub híradó stábja felkereste cégünk vezetőjét, hogy könnyen használható tanácsokkal lássuk el a kánikula idején érkező kettős fronthatás miatt szenvedő embereket, hogy könnyebben átvészelhessék ezt a kritikus időszakot. Az RTL híradó vágott verzióját itt tekinthetik meg:


.

TVf – azaz face-timetv.eu, Egyetem TV c. adások

TVf www-face-timetv-eu-A-Stressz-Dr-Erdofi.

A TVf szerkesztői egyórás tudományos előadások számára nyitottak műsoridőt, érdekes és nagy érdeklődésre számot tartó témákban, magyar tudósok, magyar vagy magyar származású technológiák szakmai ismeretterjesztő bemutatására. Az első adások egyike Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D D.Sc. előadása a Stresszről, azaz a stresszről másképp címmel. Az 56 perces előadásban megtudhatjuk, hogy az eseményekből emlékképek és azokból hormonális minták, lenyomatok képződnek. Ez az emlékező képesség az evolúció, az emberi faj felemelkedésének velejárója. Hogy hogyan lehet a stressz kedvező hatásit kihasználni, és hogyan lehet a kedvezőtlen stressz hatások ördögi köréből kilépni, megtudhatjuk az adásból… http://www.youtube.com/watch?v=5qgq5OGpBtA&feature=youtu.be

.

.

Új magyar orvosi gyógymód az orvostudományban…

A tudományos kutató és mérnöki csoportunknak köszönhetően megszületett az EMOST™ orvostechnikai módszer, mely főként az idegrendszeri túlterheltségből fakadó akut és krónikus betegségek kezelésre lett kifejlesztve. A Gyógyszermentesen Közhasznú Egyesület által promotált sajtómegjelenésnek köszönhetően számos vezető online média tette közzé, hogy minél nagyobb nyilvánosság értesülhessen a magyar fejlesztésű és gyártású új orvosi készülékről. (Köszönjük a hazai média részvevőinek a támogatást!) ( “Új magyar orvosi gyógymód az orvostudományban…” means New hungarian medical procedure in medical science)

Google találatok

otvenentul-1.

.

.

 

.

.

RÁDIÓ – Europa Rádió

A megjelent új orvosi gyógymód az orvostudományban című cikknek köszönhetően az Európa rádióból készítettek egy telefonos interjút Dr. Erdőfi-Szabó Attilával az EMOST az új orvosi gyógymóddal kapcsolatban. Hallgassa meg a riportot. Európa Rádió telefonos riport (713)

.

.

TV – Eger

eger-tv

Az egri TV egészség, Életmód című műsorának vendége volt Dr. Kolonics Gábor adjunktus, és Dr. Erdőfi-Szabó Attila. A téma a táplálkozás, túlsúly, a hajlamok, és mindezek összefüggései. A mintegy húsz perces beszélgetés során Aranyosi Éva műsorvezető sok érdekes kérdéste tett fel, ezek vélhetően sokakat érintenek. Az e témáról szóló rész a műsor 9. percétől látható. EGER TV Video archivum – adás 2013.05.11.

.

FIGYELŐ Magazin

.

.

A FIGYELŐ c. magazin 2012.08.23-i számában egy teljes oldalas szerkesztőségi cikk foglalkozik a cégünkkel, a Feltörekvők c. rovatban. Újságíró, rovatvezető Torontáli Zoltán úr volt. Teljes riport PDF: Figyelő Magazin- Hullámok hátán cikk (643)

.

RÁDIÓ – Neo FM

.

.

.

.

A neo FM rádióban 2012.08.29-én 19-20 óráig élő adásban volt Dr. Erdőfi-Szabó Attila ügyvezetőnk, sok érdekességet hallhattak a hallgatók. A műsorvezető Tóth Tamás úr volt.
A riport itt meghallgatható:Neo FM riport (659)

 

Második “élő” egyórás interjú a neo FM rádióműsorában, az előző adás sikere után további, sokakat foglalkoztató különleges kérdések kerültek felvetésre, meghallgatható itt: Neo FM 2. riport (743)

..

.

.

.

.

A neo FM rádió harmadszorra is, újfent visszahívta cégünk ügyvezetőjét egy egyórás élő riportra a cégünk tevékenységével és a biofizikával kapcsolatban, hallgassa meg Ön is: Neo FM 3. riport (719).

.

TV – ATV

Az ATV vasárnap kora délutáni Fő az egészség című műsor 2012.10.21.-én leadott adásában is bemutatkozott az EMOST kezelési eljárásunk, nézze meg az adás rólunk szóló részét.

Fel az oldal tetejére