Többéves előkészület után bemutatkozást tartott az EMOST™ Saját Jel Terápiáról™ a cégünk, Oroszország legnagyobb kutató-városában, Obnyinszkban. A világ talán leghíresebb biofizikai kutatóintézete 2012. szeptemberében módot adott cégünknek, hogy az elért eredményeinket magas rangú szakemberek és intézmény vezetők előtt bemutassa. Harminckét világhírű tudós előtt (tovább…)

the-times-12-09-2014-The miracle factory-EMOST-web

A Csoda-gyár

A spontán gyógyulás rekorderei, tíz év távlatából.

Az Európai Unió halál okokra vonatkozó statisztikája szerint az idegrendszeri eredetű betegségek a leggyakoribb halálozási okok a régióban. A krónikus stressz, szorongás, alvászavar és más neurológiai eredetű betegségben szenvedők száma az Európai Unióban mintegy 160 millió főre tehető.

A szorongás és következményei, a szívbetegségek, cukorbetegség, emésztési rendellenességek, agyvérzés, társadalmi szempontból pedig a félelem, családi erőszak, válás, munkaképtelenség, droghasználat, és öngyilkosság mind-mind az idegrendszeri túlterheltséghez tartoznak. Mivel ez a pszichés állapot kihat a beteg személyes kapcsolataira, jelentős terhet jelent a környezetében élők számára is. A kockázat a társadalomban így egyre nő, ezért meg kell állítani az idegkimerültség terjedését, új módszereket kell találni az exkalálódó kockázat csökkentésére! A bioelektrokémia talán új út az orvostudományban.

Egy magyar- és nemzetközi kutatókból és mérnökökből álló team az alvás fiziológiai folyamatát vette alapul egy merőben új módszer megalkotásában…, folyt: The-Budapest-Times-12-09-2014-A Csodagyár-EMOST (PDF)

.

.
(tovább…)

KMFAP-logo.

.

.

BioLabor Karitasz – Társadalmi Felelősségvállalás Program

Cégünk konzervatív szemléletű társadalmi felelősségvállalásként három területen karitatív támogatást nyújt:

1. Kisgyermekek kedvezményes és díjmentes kezelése, hogy anyagi helyzet ne befolyásolja egészségügyi állapotukat, illetve segítsük az új generáció fejlődését az urbanizálódás ártalmaival szemben.

2004-óta a hazai- és nemzetközi egységes rendszerben mintegy tizennégyezer kisgyermek díjmentes kezelését láttuk el. Központunk önállóan a 2013-as évben ötvenkilenc, a 2014-es évben huszonnyolc, 2015-ben hatvanegy, 2016-ban ötvenhét kisgyermek (koraszülött, agyvérzéses, izomsorvadásos, epilepsziás, dadogásos, autista, hiperaktív, fejlődési rendellenes…) díjmentes kezelését látta el, az üzemidő terhére, azonnali kezdéssel. Az eredményekről beszámolunk. (Facebook: attila drerdofi szabo)

2. Katasztrófahelyzetben a károsultak és a katasztrófaelhárítók azonnali, díjmentes ellátása, pánik, idegkimerültség, végkimerültség leküzdésere (2006 Ankara, 2007 Istambul, 2010 Felsőzsolca/Edelény)

3. Magatehetetlen, de életeséllyel bíró, vagy jelentősen nélkülöző betegek kezelése díjmentesen, amennyiben a hozzátartozók a szállítást fedezik.

Lao Ce szerint az adomány nem az, amit megengedhetsz magadnak, hanem az, ami annál több.

Kiss Dániel: „Köszönöm BioLabor!!!”

Atlétikai vb – Kiss Dániel nem indul” (2011.08.18. MTI),

Kiss legyőzte a húsevő baktériumot” (2011.11.27. MTI), „Kiss Dániel talpra állt” (2012.02.07. MTI),

„Kiss Dániel 110 m gáton aranyérmet nyert a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnél szervezett moszkvai viadalon. Az IAAF hétfői közleménye szerint a hosszú sérülésből visszatérő Kiss 13.53 másodperces, kiváló teljesítménnyel győzött,… „ (2012.06.11. MTI., MASZ) (tovább…)

Közös együttműködésünk során bizonyos intézmények a következő tapasztalatokat osztották meg velünk:

EMOST-Honved-ep (794)

EMOST-therapy-Amp-Rehab (939)

EMOST-therapy-Antiterrorists (724)

EMOST-therapy-NATO-MILMED COE-DR-BALAZS-MD (738)

Gondolta volna, hogy a rossz kedv egy körforgás része?
Döntsön, és egyszerűen billenjen át a holtponton! Mi segítünk benne! (tovább…)

Fel az oldal tetejére